آشپزخونه ی هدیه

ظرز تهیه و آشپزی غذا

لوز نارگیل

شکر                    2پیمانه(200 گرم)

آب                      1پیمانه(100 گرم)

پودرنارگیل             2پیمانه(نرم وچرخ شده یاآسیاب شده)

طرز تهیه

ابتدا شکر وآب رامخلوط کرده تاکاملا" شکرحل شود.سپس روی حرارت گذاشته تابجوشد وقوام بیاید.پس از آن شربت رابه ظرف دیگری منتقل کرده وخوب بزنید تاسفید شود وپودر نارگیل رابه آن اضافه کنید ومخلوط کنید ودرظرف پیرکس ریخته بلافاصله داخل فرقراردهید و20 دقیقه صبرکنید تا پخته شود سپس به شکل لوزی برش بزنید.

نوشته شده در چهارشنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1392ساعت 20:56 توسط هدیه|


 

شنیتسل مرغ و پنیر

 

شنیسل مرغ Chicken ShenitZel

 

سینه مرغ 3 عدد  .  آرد  1 لیوان  .  پودر سوخاری  1 لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد

دانه کنجد 1 قاشق غذاخوری  .  دارچین.نمک.فلفل مقدار لازم روغن برای سرخ کردن

 

شنیتسل

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.

 

آرد سوخاری را با کنجد ، دارچین ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید.

 

شنیتسل 

 

برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.

 

سینه های مرغ های کوبیده را درون  آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، سنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

 

شنیتسل

 

شنیسل های آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از کنجد اختیاری میباشد ، ضخامت شنیسل سلیقه ای است اما هرچه شنیسل نازک تر باشد زودتر سرخ میشود.

 

نوشته شده در جمعه بیستم اردیبهشت 1392ساعت 12:55 توسط هدیه|

نوشته شده در جمعه بیستم اردیبهشت 1392ساعت 12:34 توسط هدیه|

 

ژله موزاییکی

 

ژله خرده شیشه

 

ژله چند بسته . ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری

 

ژله موزاییکی

 

ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول باشد ).

 

پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های مکعبی را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید.

 

ژله موزاییکی

 

برای تهیه کرم ژله باید شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید.

 

ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ).

 

ژله موزاییکی

 

کرم ژله را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد ، میتوانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید ، ژله را با توجه به دستور روی جعبه اش اماده کنید ( فقط مقدار اب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت تر شود ).

نوشته شده در جمعه سیزدهم اردیبهشت 1392ساعت 12:37 توسط هدیه|

مرنگ

سفیده تخم مرغ               100گرم

پودرقند                           200گرم

آبلیمو                            1قاشق مرباخوری

وانیل                            1/8قاشق چایخوری

طرز تهیه

تمام موادراباهمزن آنقدر می زنیم تا مثل خامه فرم گرفته شود سپس باقیف باماسوره دلخواه داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم وچرب کردیم شیرینی ها رامی گذاریم وروی آنها را با پودر پسته تزیین می کنیم فررا ازقبل گرم کرده 15 تا20 دقیقه طبقه وسط می گذاریم با حرارت 150 درجه.

نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت 1392ساعت 9:28 توسط هدیه|

گراتن کدو وهویج

کدو                           یک کیلوگرم

هویج                        یک کیلوگرم

گوشت چرخ کرده         150 گرم

قارچ                         150 گرم

فلفل دلمه ای            یک عدد بزرگ

پیاز                         یک عدد

پنیر پیتزا                   100   گرم

رب گوجه                 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه

هویج را آب پز نموده وکدو ها را حلقه حلقه کرده سرخ می کنیم هویج پخته را هم حلقه می کنیم در یک ظرف پیرکس بزرگ کدو وهویج حلقه شده رابه ترتیب کنار هم می چینیم دو ردیف کناره های ظرف ویک ردیف وسط ظرف می چینیم حال درون تابه ای کمی روغن می ریزیم پیاز راسرخ نموده گوشت رااضافه کرده کمی که سرخ شد فلفل دلمه را اضافه کرده وسپس قارچ را ودرنهایت رب گوجه را وخوب سرخ می کنیم ولابه لای ردیف های کدو وهویج چیده شده می ریزیم و در اخر روی تمام مواد پنیر پیتزا می ریزیم ودر فر ابتدا حرارت پایین تا کمی پنیر آب شود وسپس حرارت از بالا تا کمی طلایی شود می گذاریم.


نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت 1392ساعت 9:8 توسط هدیه|

شکلات صبحانه

تخم مرغ              1عدد

پودرقند               1پیمانه

آب                    3قاشق غذاخوری

کاکایو                3قاشق غذاخوری

روغن یاکره          1/4 پیمانه

وانیل                 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه

نصف روغن را باکاکایو مخلوط کرده بقیه روغن را اضافه نموده پس ازحل شدن روی حرارت گذاشته گرم که شد پودرقند راکم کم اضافه کرده از روی حرارت برمی داریم تخم مرغ راباهمزن می زنیم وبه آن اضافه می کنیم سپس آب وبعدازآن وانیل رااضافه نموده به دلخواه می توان پسته یاگردو یافندوق خرد شده اضافه نمود.

نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت 1392ساعت 8:19 توسط هدیه|

 کرم کارامل ساده

تخم مرغ                 3عدد

شیر                      2لیوان

شکر                     3/4لیوان

شکربرای کارامل کردن         یک ونیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شیر راباشکرمی جوشانیم ودر ظرفی تخم مرغها رامی زنیم سپس شیرداغ رااضافه کرده وسریع هم می زنیم تاتخم مرغ بریده بریده نشود.سپس شکری راکه ازقبل کارامل کرده ایم می ریزیم ته ظرف وموادرا روی آن می ریزیم یک ساعت به روش بن ماری باحرارت 180طبقه وسط فر می گذاریم وقتی ازفر درآوردیم چندساعتی داخل یخچال گذاشته سپس داخل طرف مورد نظربرگردانید.

نوشته شده در دوشنبه نهم اردیبهشت 1392ساعت 16:7 توسط هدیه|

کرم ژله

ژله(طعم به دلخواه)           2بسته

زرده تخم مرغ                  2عدد

پودرقند                         2قاشق غذاخوری

خامه                           200گرم

طرز تهیه

ژله راطبق دستور با یک لیوان آب گرم وسرد مخلوط کرده وحدود30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود سپس زرده تخم مرغ و پودرقند را می زنیم تا پوک شود وخامه را اضافه می کنیم بعد مواد رامخلوط کرده وژله نیم بند را از یخچال خارج نموده مخلوط خامه را به ژله اضافه نموده همه را باهم میکس می کنیم ودر یخچال به مدت 2ساعت می گذاریم تاببندد.می توان این کرم را در قالب های متفاوت ریخت وپس از بستن چند لحظه قالب رادرآب گرم قرار داد سپس به راحتی آن را برگرداند.

نوشته شده در دوشنبه نهم اردیبهشت 1392ساعت 9:53 توسط هدیه|

سلام

دلم می خواد واسه پست اول براتون آموزش یک کیک خوشمزه و راحتو بذارم تاازلحظات کنارهم بودنتون بیشتر لذت ببرین.اگه این کیک ودرست کردینو خوشتون اومد من روهم یاد کنید.

کیک پفکی

شکر           1لیوان

شیر            1لیوان

روغن مایع          نصف لیوان

تخم مرغ          2عدد

بیکینگ پودر      1قاشق غذاخوری

وانیل              نصف قاشق چایخوری

آرد                2لیوان

طرزتهیه

تخم مرغ وشکر و وانیل راباهمزن می زنیم تا سفید شود.روغن را اضافه کرده همزن راکنار می گذاریم.بیکینگ پودر رابه ارد اضافه کرده باهم الک می کنیم وسپس کم کم آرد وشیر را اضافه می کنیم.فررا ازقبل گرم کرده قالب را چرب می کنیم ومواد رادرون قالب ریخته درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم.چون میزان حرارت فر ها باهم متفاوته مدت پخت رو قطعی نمیگم ولی توی فر من 40 دقیقه طول می کشه اما شما بعد از 30 دقیقه اول سراغ کیکتون برید ویک چاقوی خشک رو توی کیک فرو ببرید اگر از مواد به چاقو چسبید هنوز باید توی فر باشه وگرنه کیک آمادست.نوش جان.

نوشته شده در دوشنبه نهم اردیبهشت 1392ساعت 9:34 توسط هدیه|

  سلام به همه دوستان خوب آشپزخونه هدیه.

ممنونم که وب منو برای بازدید انتخاب کردید وباید بگم که من به خاطراینکه علاقه زیادی به آشپزی وکلا چیزایی که توی آشپزخونه درست میشه دارم از دسر وکیک وشیرینی بگیر تاانواع غذاها دوست دارم چیزهایی رو که به نظرم توی خوب درست کردنشون موفق بودم رو توی وبم آموزش بدم تا شاید حتی یک نفر ازش استفاده کنه ولذت ببره.برای من همین کافیه.امیدوارم با دادن نطراتتون منو همراهی کنید.

نوشته شده در یکشنبه هشتم اردیبهشت 1392ساعت 23:48 توسط هدیه|

سلام

نوشته شده در جمعه ششم اردیبهشت 1392ساعت 23:35 توسط هدیه|


آخرين مطالب
» باقلوای ترکی(کیک داغ)
» نان پنجره ای
»
» شنیسل مرغ
» پو دینگ وانیلی
»
»
»
»
»

Design By : Pichak